Velours stof

Published Apr 02, 21
6 min read

Wit Katoen Stof

Katoen, tricot, fleece, tule, kant, etc (Zwarte stof kopen). etc. Gewassen linnen kopen. Ik heb eerder ergens geroepen dat de sitenavigatie ruk was, maar een paar maanden geleden is de hele site vernieuwd, en het is echt een stuk beter geworden. Ook verkrijgbaar: patronen(boekjes), wol, brei-en haaknaalden. Prijzen zijn, vanwege het grote aanbod, zeer uiteenlopend, maar voor een leuk katoentje betaal je +/-.

Verzendkosten: E6,95 voor pakketpost, E3,85 voor brievenbuspost (naar Belgie: E10,60). Bas Bastiaans Modestoffen: Een van mijn nieuwste favorieten. Prachtige modestoffen, heel erg on trend. Ze hebben vaak echt heel mooie printjes en bijvoorbeeld mooie viscosestoffen, verschillende tricot kwaliteiten en mooie chanel-achtige stofjes. Ook katoenen kinderstofjes. Verzendkosten: E6,95 (maar als blijkt dat je bestelling toch in een envelop past, wordt het te veel betaalde teruggestort) (pakketpost naar België E9,60) - Stretch stof kopen.

Goedkope Stoffen Kopen

Ook vaak leuke prints op canvas, voor als je wat stevigers wilt (een tas of gordijnen). Verzendkosten: E6,95 (E7,95 naar Belgie) Stoffen (Velours stof). net: Supergoed gesorteerde winkel, met zowel basics als modestoffen. Wat ik heel fijn vind aan deze site, is dat er een supergoede zoekfunctie is, die ook echt goed werkt. Stof op rol.

echt heel fijn als je op zoek bent naar iets specifieks. Verder kun je alles wat je tegenkomt en interessant vindt op je virtuele stoftafel leggen. Dat werkt toch wel heel fijn hoor. Als je klaar bent met zoeken, ga je naar de stoftafel en maak je een keuze. Ideaal! Verzendkosten: E5,95 (ook naar België) Dekkers Stoffen: groot assortiment kinderstoffen, modestoffen en fournituren.

Meubelstof Kopen

Ik bestelde er bijvoorbeeld de groene sweaterstof voor dit jurkje (op dit moment alleen nog in rood verkrijgbaar). Verzendkosten: E4,99 voor een pakket tot 2 kg (ook naar België). Brievenbuspost is goedkoper. Rijs Textiles: Yes please! Een van de grotere online winkels die ook designerstoffen verkopen. Ze hebben een mooie collectie kinderstoffen voor scherpe prijzen (Timeless Treasures, Camelot, Lillestof, Soft Cactus, etc), en hebben bovendien een hele afdeling dansstoffen.

Ze zit sinds kort op turnen, dus mijn vingers jeuken om zo’n leuk pakje te maken! Verzendkosten: E4,90 (ook naar België en Duitsland) Wat ik sowieso zonder aarzeling online bestel, zijn katoenen (kinder)stofjes. Ik ken de kwaliteiten van de meeste merken, en twijfel meestal niet aan de geschiktheid voor een bepaald project - Burlington stof kopen. Glimmende stof kopen.

Indigoblauwe Stof

Stoffen Kopen OnlineCobaltblauwe Stof Kopen

Wat ik ook online bestel is tricot of jersey, mits er een goede beschrijving bij staat van de dikte of soepelheid van de stof. En verder hanteer ik de regel: zou ik er wakker van liggen als ik dit bestel en het toch tegenvalt? Als ja, dan bestel ik het niet. Chiffon stof.

Vooral wol (voor een jas bijvoorbeeld) zou ik niet zo snel online bestellen. Een winterjas moet echt goed zijn. Dus de kleur, maar ook het materiaal: de dikte, soepelheid, structuur, textuur. Dat zijn allemaal belangrijke factoren als je wol koopt. En moet je dus voelen en zien (en likken als je de doctor bent).

Petrol Stof

In de stille Kempen word je verrast door een mooi, groot pand. Op een 50 km van Eindhoven en 55 km van Antwerpen ligt voor vele stoffanaten het beloofde land. Of beter gezegd de beloofde winkel waar de stofsluizen van Kasterlee openen - Oranje stof kopen. Achter de muren van dit opmerkelijke pand, gaat er een 7-koppig team van naaiverslaafde dames schuil.

FeeststofHobbystof Kopen


En al zeggen we het zelf, kort van stof zijn we niet. We hebben zelfs veel stof, maar liefst 2 verdiepingen vol. Op beide verdiepingen kan je wel iemand vinden die u met raad, schaar en lintmeter bijstaat. We hebben veel, (lees heel veel) goedkope katoentjes aan € 5,95 per meter! Een ruime keuze in basisstoffen, van tricot tot katoen, badstof, wafeldoek, fleece, terlenka, tule, jogging, canvas, voering, jeans, imitatie zijde, organza, velours de panne, vilt.

Organza Stoffen

Stoffen Online BestellenZwarte Stof Op Rol

In de meer dan twee jaar dat ik mijn eigen kleding maak, heb ik een aantal adresjes gevonden waar ik het liefst mijn stoffen koop. In de regio Utrecht kan ik eigenlijk niet zoveel ‘echte’ winkels vinden, dus ik ga meestal naar markten of bestel stoffen online. Ik ben best wel groot fan van het Stoffenspektakel en ik schreef er ook al eens een artikel over met tips voor het bezoeken van een Stoffenspektakel.

Hier sla ik meestal een stapeltje stoffen in, zodat ik weer een halfjaar vooruit kan. Hier haal ik meestal ook mijn fournituren. De kalender voor het Stoffenspektakel kun je op deze pagina bekijken. Tot zover heb ik nog maar bij twee webshops besteld: Budgetstoffen en Driessen Stoffen. Zoals je kunt lezen in de post Is het duur om zelf kleding te maken? houd ik van koopjes.

Gordijnstof Kopen

Aquablauwe Stof KopenZwarte Stof Op Rol

Meestal doe ik een a twee keer per jaar een grote bestelling, want bij beide geldt dat als je voor meer dan 50 euro besteld, dat de verzendkosten gratis zijn. Bij Driessen Stoffen worden er vaak restpartijen opgekocht. De stoffen worden dan ook vooral in prijscategorie ingedeeld ipv per stofsoort.

Bij webshops bestellen vind ik altijd een beetje moeilijk, omdat je de stof niet in het echt kunt zien en voelen. Daarom wil ik ook niet al te dure stoffen online bestellen, omdat het tegen kan vallen. Naast het Stoffenspektakel, wordt er af en toe enigszins bij mij in de buurt een andere markt gehouden, zoals de Stoffenbeurs of het Stoffencircus.

Ruitjesstof Kopen

Daarnaast bezoek ik af en toe de wekelijkse Lapjesmarkt in Utrecht. De Breedstraat staat dan helemaal vol met kramen. Ik denk eigenlijk dat dat ook de reden is waarom we zo weinig stoffenwinkels in Utrecht hebben, omdat je eigenlijk alles op de lapjesmarkt kunt krijgen. Weer of geen weer, de lapjesmarkt vindt plaats op zaterdagochtend - Decoratiestof kopen.

Bij de Kringloop ga ik op zoek naar stoffen, of spullen die ik kan gebruiken om er iets anders van te maken. Denk hierbij aan gordijnen of kledingstukken om leuke refashions van te maken. Tot zover heb ik nog niet zoveel geluk gehad, want soepjurken (zit lekker veel stof in!) in een leuke stof hebben ze bij de kringloop in de buurt niet.

Tule Op Rol

Mocht je wel leuke kledingstukken hebben gevonden voor een refashion, in dit artikel vind je mijn advies hiervoor: Tips voor refashioning en upcycling van kleding. Vaak kun je bij de IJ-hallen ook leuke kledingstukken voor refashions scoren. Deze rommelmarkt vindt elke maand plaats in Amsterdam-noord en puilt uit van de mensen die kleding verkopen. Brandvertragende stof.

Op het blog van Romy vind je tips voor een geslaagd bezoekje aan de IJ-hallen. Als we met vakantie zijn, pluis ik van tevoren vaak uit waar de stoffenwinkels zijn. Meestal heb je hier een heel ander aanbod dan in Nederland. Maar het is ook gewoon leuk om te kunnen zeggen “dit heb ik zelf gemaakt, met stof uit…”.

More from Cadeau ideeen

Navigation

Home

Latest Posts

Broodbakmachines Online Kopen

Published May 28, 22
8 min read

Kerstpakket Online Samenstellen

Published Apr 04, 22
7 min read