Originele Apple Iphone 6s Opladers

Gepubliceerd jul. 27, 21
7 min read

Iphone Oplader Kopen? - 2 Stuks? 15% Korting!

Macbook LaderLaadt Je Iphone Niet Meer Op? Dit Kun Je Doen!

Als je een Macbook Air hebt dan moet je letten op de leeftijd van jouw Mac, Book om te kunnen bepalen welke oplader het beste is voor jouw Mac, Book Air. iPhone kabel. Mac, Book Airs die geproduceerd zijn tussen 2008 en 2012, maken gebruik van de Apple Mag, Safe1 Power Adapter 45 watt Als jij een Mac, Book Air hebt die geproduceerd is vanaf 2012, dan is de Apple Magsafe2 Power Adapter 45 Watt de beste keuze voor jou.

Voor jouw 13-inch Mac, Book Pro’s van 2005 tot 2012 is de Magsafe1 Power adapter 60 Watt het meest geschikt. Deze oplader is ook geschikt voor de 13-inch Mac, Book van 2005 tot 2012. Eigenaren van een 13-inch macbook pro uit 2012 of later, kunnen gebruik maken van de Magsafe2 Power Adapter 60 Watt.

De 15-inch Mac, Book Pro’s en de 17-inch Mac, Book Pro’s van 2005 tot 2012 hebben de Magsafe1 Power adapter 85 Watt nodig. iPad oplader. Voor de eigenaren van een 25-inch Mac, Book pro 2012 of later, is de Magsafe2 Power Adapter 85 wat de beste keuze. Voor de 12-inch Mac, Book kan de Apple usb-c power adapter 29 watt worden gebruikt.

Snellaadkabels Voor Iphone, Ipad, Samsung

Deze opladers zijn alleen te gebruiken op de 12-inch Mac, Book. Mac, Book Air2008 tot 201213-inch, Magsafe1 Power Adapter 45 Watt, Mac, Book Air2012 of later13-inch, Magsafe2 Power Adapter 45 Watt, Mac, Book2005 tot 201213-inch, Magsafe1 Power Adapter 60 Watt, Mac, Book Pro2005 tot 201213-inch, Magsafe1 Power Adapter 60 Watt, Mac, Book Pro2012 of later13-inch, Magsafe2 Power Adapter 60 Watt, Mac, Book Pro2005 tot 201215-inch & 17-inch, Magsafe1 Power Adapter 85 Watt, Mac, Book Pro2012 of later15-inch, Magsafe2 Power Adapter 85 Watt, Mac, Book2015 of later12-inch, Apple USB-C Power Adapter 29 Watt, Mac, Book Pro Touch201813-inch, Apple USB-C Power Adapter 61 Watt, Mac, Book Pro Touch201815-inch, Apple USB-C Power Adapter 87 Watt, Ben je op zoek naar een Mac, Book oplader kom dan gerust langs bij de Mac Kliniek - Macbook air oplader.

Heb je verder nog vragen over dit onderwerp laat gerust hieronder een reactie achter, en wij helpen jouw graag verder! - bluetooth oordopjes.

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 85W 

 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2015)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, medio 2014)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, eind 2013)
 • MacBook Pro (Retina, 15-inch, begin 2013)
 • MacBook Pro (Retina, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren - Macbook lader. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt afmelden als u dat wilt. Accepteer

Iphone 12 Mini Adapters En Laders Autolader Lightning Kabel

Iphone AdapterOriginele Iphone Oplader Met Kabel - Kabel Voor Iphone

Advertentie Als je je laptop niet telkens hoeft te verplaatsen, is het erg verleidelijk om hem te allen tijde in de lader te laten. Er doen echter heel wat geruchten de ronde: zo zou dat een negatieve impact hebben op de levensduur van je batterij en bovendien het risico op brand vergroten.

Types batterijen Vroeger had je bij een elektrisch apparaat altijd een stopcontact in de buurt nodig. Gelukkig hangen we dankzij batterijen niet genageld aan de muur, maar dat betekent niet dat batterijcellen geen frustraties opwekken. Zo zijn ze aan slijtage onderhevig, dus het is belangrijk dat we ze met zorg behandelen.

De twee meest voorkomende vandaag zijn Lithium-ion (Li-ion) en Lithium-polymeer batterijen. Vroeger was nikkel-metaal de standaard (Ni, MH), maar die komen vandaag nauwelijks meer voor. Vele onderhoudsmythes stammen nog uit de Ni, MH-tijd, die een ander soort zorg vereisen. Zo is het helemaal niet nodig om je batterij geregeld helemaal leeg te doen lopen, in tegenstelling tot Ni, MH-modellen.

Snellader Iphone

De ideale beschikbare capaciteit ligt ergens tussen de 30 en 70 procent. Regelmatig laden In principe is het dus niet helemaal onwaar dat je de laptop het best regelmatig uit de lader haalt. In ideale omstandigheden hoor je hem aan het stopcontact te hangen als zijn batterijcapaciteit rond de 30 procent zweeft.

Een laadcyclus staat voor één keer volledig opladen en leeglopen van de accu. Laad je hem van 30 tot 70 procent op, dan kost je dat niet eens een halve oplaadcyclus. Macbook adapter. Wat je ook doet, je batterij zal verslijten en inboeten aan oplaadcapaciteit. Er stammen nog wat fabeltjes uit de tijd toen nikkelbatterijen met de scepter zwaaiden.

Oplaadkabel Ipod Oplader Usb Iphone Lader Kabel GekleurdMacbook Adapter

Bij elektrische apparaten vandaag is dat nutteloos, want het opladen stopt eens de batterij helemaal vol is. De reden dat Ni, MH-batterijen helemaal leeg moesten zijn vooraleer je ze opnieuw laadt, is omwille van het ‘geheugeneffect’. Deze accu’s onthouden als ze niet helemaal ontladen zijn, waardoor ze voortaan naar dat niveau opladen en dus oplaadcapaciteit verliezen.

Voeding En Kabels - Iphone-accessoires - Apple (Nl)

Iphone OplaadkabelLader Ipad

Overladen Toch is er ook wat te zeggen om de laptop in de lader te houden. Eens je accu een oplaadcapaciteit van 100% bereikt, stopt de oplader automatisch met laden en zal je laptop rechtstreeks stroom uit het stopcontact halen. Vanaf dan worden de oplaadcycli van de batterijen niet meer uitgeput. iPhone kabel.

Kwalitatieve accu’s kunnen helemaal niet overladen worden. Er is geen risico om je batterijen op deze manier te beschadigen, tenzij je een slechte oplader hebt van een Chinees merk. Bovendien kan het ook verstandig zijn om je laptop eens helemaal vol te pompen met stroom. Vanaf je je toestel regelmatig laadt en ontlaadt, dan is je laptop snel het noorden kwijt en weet hij niet meer hoe lang zijn batterij het nog volhoudt.

Warme of lege accu Ook warmte heeft een impact op de levensduur van je batterijen. Telkens als een accu te warm wordt, krijgt zijn oplaadcapaciteit een flinke knauw. Heb je een laptop die snel warm wordt, of speel je graag spelletjes op je computer, dan is het geen slecht idee om zijn batterij uit zijn chassis te verwijderen.

Laadkabel Iphone

Het klimaat speelt ook een rol: in de zomer wordt zijn accu meer op de proef gesteld. Best hou je elektrische apparaten in een koele ruimte. Laat je laptop dus niet in een snikhete auto achter. magsafe oplader. Extreme koude temperaturen creëren een soortgelijk effect. Stop hem dus ook niet in de koelkast of laat hem in de winter niet buiten liggen.

Eens je batterij zijn nulpunt bereikt, hang je hem het best zo snel mogelijk terug aan de lader. Geen zorgen, je hoeft niet te sprinten naar een stopcontact eens je laptop de geest geeft, maar het is niet gezond voor een accu om té lang leeg te zijn. Vergaart je laptop maanden stof, dan kan het zijn dat je batterij gestorven is en dus geen lading meer kan vasthouden.

Mag je je laptop nu aan de lader laten? Helaas is er dus geen eenduidig antwoord. In theorie hou je zijn batterij best tussen de 30 en 70 procent, maar meer oplaadcycli tasten ook zijn levensduur aan. Wat je ook doet, je batterij zal verslijten en inboeten aan oplaadcapaciteit. Dat is nu eenmaal hoe batterijen werken.

Iphone En Apple Watch Opladen Zonder Lichtnetadapter: Wat Nu?

Apple raadde vroeger aan om Mac, Books niet in de lader te houden, maar nu is dat advies nergens meer in hun handleidingen te bespeuren. Sommige fabrikanten raden het af, anderen zeggen dat het nauwelijks impact heeft. Het is misschien niet optimaal om altijd de laptop in de lader te laten, maar het sop is de kool niet waard.Vaak moet het opladen van de batterij op de i, Phone gewoon snel gaan, omdat de smartphone op tijd weer nodig is. Dit is helaas niet mogelijk met een klassieke oplader, omdat de oplaadtijden simpelweg te lang zijn. Aan de andere kant is dit een uitstekend alternatief ​ Hier vind je niet alleen de beste i, Phone snelladers, maar ook belangrijke informatie over de verschillende modellen.

Meer van Leuke cadeaus

Navigation

Home

Latest Posts

Naamplaatmaker

Published Sep 18, 21
6 min read

Messing Naambordjes. Bekijk Onze Aanbiedingen

Published Sep 17, 21
6 min read

Kweeklampen - Hydrocultuur

Published Sep 17, 21
6 min read