Vindt hier Luxe Cinewall

Published Feb 06, 21
6 min read

Cinewall Laten Maken

Gelukkig vallen de Cinewall kosten ook wel mee. Je kunt het namelijk al laten maken vanaf 999 euro (Sfeerhaard woonkamer). Natuurlijk kan de werkelijke prijs variëren aan de hand van je wensen. Je kan je voorstellen dat een haard erbij of andere speciale toepassingen een stukje duurder zijn dan het standaard instap model.

Dus, waar twijfel je nog over? Neem snel een kijkje op de website van CinewallDeluxe. Zij hebben al een hoop Cinewalls gemaakt dus je kunt direct een aantal mooie foto’s bekijken van hun werk.

Cinema WallCinewall Met Haard Laten Maken

Na een lange werkdag wil je niets liever dan op de bank neerploffen en naar jouw favoriete programma zappen. Even jouw ontspanningsmomentje pakken. Met de ene afstandsbediening schakel je naar de leukste zender, en met de andere zet je de gashaard aan. Luxe Cinewall. Je kijkt niet alleen naar de beeldbuis, maar ondertussen ook naar het sfeervolle vuur.

In veel woonsituaties is het mogelijk om een tv bij de haard te plaatsen. Maar hier zitten wel risico’s aan vast. De levensduur van de TV wordt over het algemeen wel korter, maar dat heeft te maken waar je de TV plaatst. Ben je benieuwd geworden of dit ook in jouw woning kan? In dit artikel komt de ideale haard naar voren en de maatregelen die je moet nemen.

Stalen Sfeerhaard

Wat bij het plaatsen van een TV boven de haard van belang is, is de (piek)temperatuur die er vrij komt bij het stoken van de haard. Bij gashaarden is de warmte die vrij komt veel minder dan bij houtkachels. Doordat er bij houtkachels hogere temperaturen vrijkomen, moeten er ook andere maatregelen worden genomen als bij een gashaard.

Een gashaard biedt meer mogelijkheden omtrent het plaatsen van een TV boven de haard. Aangezien hitte niet goed voor een televisie is, is het verstandig om de kijkbuis in een nis te plaatsen. Door een nis komt de warmte van de gashaard niet tegen de televisie aan. Dit is niet alleen goed voor de levensduur, maar het staat ook nog erg mooi (Cinewalldeluxe.nl).

Denk hierbij aan ledverlichting of aan uitsparingen voor jouw woonaccessoires. We hebben het voornamelijk over de buitenkant van de nis gehad, maar juist de binnenkant is het belangrijkste. Want bij het plaatsen van een tv boven de haard zijn een aantal voorwaarden verbonden. Luxe Cinewall. Deze nis moet minimaal 300mm van de haard geplaatst te worden (zie de voorgaande afbeelding).

Wanneer je de nis vervolgens aan de binnenzijde voorziet van een schuine kant (zie onderstaande afbeelding) en gebruik maakt van isolatie (keramische wol), dan ben je op de goede weg. Daarnaast is het belangrijk om de tv verdiept in te bouwen, zodat de stijgende stralingswarmte zo min mogelijk voor de TV langs slaat. Cinewall kosten.

Cinewall Met Haard Laten Maken

Dan bestaat er nog een andere methode. Een andere (veiligere) oplossing is het plaatsen van de TV naast de haard . Hierbij is er veel minder sprake van stijgende stralingswarmte. En je hoeft je minder zorgen te maken over de levensduur van de kijkbuis.

Moet de tv/soundbar ook echt in de muur vallen? Zo ja beperk je jezelf natuurlijk enorm in de keuzes voor beide producten (Elektrische sfeerhaard). En nog wat: als je toch nieuw gaat bouwen, waarom dan een soundbar? Waarom niet gelijk mooi weggewerkte, degelijke speakers? Constructief gezien is het vrij eenvoudig: een houten frame van degelijk vuren balken met gipsplaat eromheen lijkt me het makkelijkst, kun je zelf bouwen en afwerken en is volgens mij nog veruit de goedkoopste oplossing, een fractie van de prijs van de TV en haard zelf Een houten frame en gipsplaat rondom een gaskachel? Daar moet je toch echt hittewerende platen voor gebruiken, super isol platen/calcium silicaat bijvoorbeeld.

Cinewall Laten MakenTv Wand Laten Maken

Nu kan je natuurlijk het TV gedeelte wel extra isoleren van de hittebron, maar of dat afdoende is? Ik heb hier zelf ook naar zitten te kijken maar vooral de hitte die voorlangs de TV komt heeft mij toen doen besluiten om hier vanaf te zien omdat de TV wel erg ver naar achter moest wegvallen om die hitte te ontwijken als de kachel ook nog een verwarmingsfunctie voor de ruimte moest hebben - Cinewall met haard laten maken.

En als je een TV beugel hebt waarmee je kan kantelen doe je dat ook teniet (gezien de ophanghoogte van de TV is dat wel gewenst) Belangrijk dus om de juiste kachel uit te zoeken als je dit wilt doen. In het voorbeeld wat je laat zien zou je misschien ook kunnen gaan voor een opstelling met boxen in de zijkant van de koof ipv de voorzijde? Ik kan me voorstellen dat het geheel wel erg rommelig/onrustig wordt als je een kachel, TV en soundbar aan de voorzijde hebt (3 koven).

Cinewall Op MaatDe voorloper van de kachel was de haard. De haard was vroeger een plek binnen in het huis waar een open vuur brandde - Luxe tv wand. Hier leidt de naam open haard van af. Op deze plek werd altijd gekookt, daarnaast was het een centrale plek in huis vanwege de warmte die er van af kwam.

Hierdoor ontstonden veel branden door de open haard. Voor elke haard en kachel is het belangrijk dat er elk jaar onderhoud wordt gedaan om ervoor te zorgen dat je haard of kachel zo lang mogelijk mee gaat. Daarnaast zorgt dit onderhoud er ook voor dat je onbezorgd en veilig gebruik kunt maken van de haard of kachel.

Een haard of kachel geeft niet alleen warmte, maar ook gezelligheid (Tv wand met haard). De romantische sfeer van een vuurtje in de haard zorgt ervoor dat je in de winter graag in de woonkamer zit. Heb je geen ingebouwde haard? Bij OTTO in de webshop kan je verschillende elektrische haarden bekijken. Je kan ook gaan voor een gietkachel, dit geeft een authentieke sfeer in de woonkamer.

Luxe CinewallSfeerhaard In De Muur

Je kan ook gaan voor een ethanol haard waarbij je bio-ethanol gebruikt. Kant en klare sfeerhaard. Het voordeel van een ethanol haart is dat er een echte vlam ontstaat zonder dat je hout hoeft te gebruiken. Wil je met hout een vuurtje stoken? Dan kan je altijd voor een gietkachel gaan! Kijk snel voor de verschillende haarden en kachels in het assortiment van OTTO.

Cinewalls

Een sfeerhaard op elektriciteit is energiezuinig met stroom verbruik, is milieu vriendelijk maar bovendien veilig. Het vuur effect van waterdamp is namelijk koud. En toch zal het mist effect je niet snel gaan vervelen, want er is geen moment hetzelfde, kom ze bekijken in onze webwinkel, je bent van harte welkom.

Cinewall op maat gemaakt in hooglans metallic 360cm breed 240 cm hoog met led spots Met sfeerhaard Inclusief montage Met Uitsparing voor soundbar. Andere maten en kleuren alles is mogelijk. Voor meer informatie neem contact met ons op - Tv wand met haard op maat laten maken.

Gaat u binnenkort een elektrische haard kopen in de regio Zoetermeer? Bekijk dan eerst ons uitgebreide assortiment kachels en haarden van Aflamo. Aflamo is hét topmerk in elektrische sfeerhaarden en schouwen. Aflamo heeft de grootste collectie wandhaarden en inzethaarden van heel de Benelux. Bijvoorbeeld LED haarden en vrijstaande kachels. Aflamo haarden biedt u de mooiste en beste elektrische wandhaarden voor uw Cinema wall.

More from Leuke cadeaus

Navigation

Home

Latest Posts

Broodbakmachines Online Kopen

Published May 28, 22
8 min read

Kerstpakket Online Samenstellen

Published Apr 04, 22
7 min read